Installatie via Plesk

Gemaakt door Tommie Pit, Gewijzigd op Vr, 17 Mei om 11:13 AM op Tommie Pit

WordPress installeren

Om een nieuwe WordPress-installatie op te zetten gaat u naar WordPress en u klikt op Installeren.

Hier kunt u:

• Installeer de laatste versie van WordPress met de standaardinstellingen door te klikken op Installeren.

• Wijzig de standaardinstellingen (inclusief de gewenste WordPress-versie, de naam van de database, de instellingen voor automatische updates en meer) en klik vervolgens op Installeren.

Notitie: Om WP te installeren haalt de WP Toolkit gegevens op van wordpress.org. Als WP Toolkit niet binnen 15 seconden een verbinding tot stand kan brengen gaat het ervan uit dat wordpress.org niet beschikbaar is.

Er verschijnt nu een nieuwe installatie in de lijst met alle bestaande WordPress-installaties onder WordPress.